Alfred Ruiz Sánchez

../img/logo.jpeg

Qui sóc


Els canvis sempre porten un pa sota el braç i reptes que cal afrontar. No hi ha reptes impossibles. Potser, només una mica més complicats del que s'esperava ...

Em considero polifacètic i multidisciplinar. Sóc formador TIC des del 2000, orientador laboral des de 2003 i programador des de 2016. A més sóc mediador, analista de conflictes, politòleg, fotògraf i escriptor aficionat ... En dues paraules, emprenedor i autotodidacta.

Vols saber més de mi? Visita la meva web o el meu CV o simplement escriu-me i parlem

../img/pizarra.jpg

Sóc formador TIC


Avui no n'hi ha prou amb saber llegir i entendre textos: cal saber entendre la tecnologia i és tan bàsic com saber llegir. És imprescindible per a comunicar-se, buscar feina, ser emprenedor o emprenedora o simplement divertir-se.

El següent pas és perfeccionar el coneixement. El maneig d'Internet, de l'Ofimàtica, del disseny gràfic, de la programació back-end i web, de l'automatització de processos ... aviat seran tan necessaris com saber les quatre regles matemàtiques i no et pots quedar enrere.

Penses que t'ha escapat el tren de la tecnologia? No et preocupis. Mai és tard per atrapar-lo. Necessites ampliar els teus coneixements o només vols més informació? Escriu-me i parlem.

../img/orientacion.jpg

Sóc orientador laboral


 

Estar a l’atur no significa estar aturat sense fer res perquè buscar una feina ja és de per si una feina. Però si et limites només a enviar currículums o prémer enviar a una oferta a InfoJobs, llavors estàs fent malament la teva feina.

Per buscar feina, has de saber vendre el teu producte. Qui busca treballadors o treballadores no et contracta només a tu, sinó que també compra el teu producte. Per descomptat, el teu producte és la teva experiència, els teus coneixements i les teves capacitats.

Vols millorar la forma de vendre't, de contactar amb els ofertants i de trobar la feina que estàs buscant? Necessites orientació individual o un reforç grupal per als teus usuaris? O simplement vols més informació? Escriu-me i parlem.

Paloma-color-ancha-cuad.jpg

Sóc mediador i analista de conflictes


El conflicte pot aparèixer en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Sempre implica canvis i no té marxa enrere. Però lluny de fugir, cal aprendre a acceptar-ho i gestionar-lo. El conflicte sempre és una oportunitat de conèixer, de comunicar-nos i d'aprendre.

Tens problemes i necessites trobar una solució? Vols aprendre a controlar els conflictes, a gestionar-los i aprendre d'ells? Necessites ajuda o només vols més informació? Escriu-me i parlem.

Si vols conèixer la meva experiència, pots visitar el meu CV.

hello picture

Contacte


Alfred Ruiz Sánchez

contacte @ alfredoruiz.net
[sense espais]

687743701